Međunarodna nagrada za svjetske kompanije i profesionalce: Rezidencijama Dubrovačkih vrtova sunca "European Property Awards"

Bez autora
Jul 29 2012

Dobitnici evropske nagrade "European Property Awards 2012" jesu rezidencije Dubrovačkih vrtova sunca, koje su obaviještene da se nalaze među pobjedničkim kompanijama. Uspješni sudionici pozvani su da prisustvuju visoko prestižnoj gala prezentacijskoj večeri u londonskom "Marriott" hotelu na Grosvenor Squareu u ponedjeljak, 24. septembra, gdje će biti službena objava. To će uslijediti nakon Property Summita, sastanka na vrhu koji će tokom dana održati predsjednici, izvršni direktori, upravitelji, predsjedavajući i drugi donosioci odluka. Događaj predstavlja idealnu priliku za uspostavljanje veza i nastajanje novih poslova i otvoren je za sve kompanije koje su vezane uz industriju i dobavljače, uz takmičenje za nagradu. Evropske nagrade "European Property Awards" dio su odavno utemeljenih međunarodnih nagrada za svjetske kompanije i profesionalce na području razvoja, izgradnje i prometa nekretnina i logo njihovih pobjedika je prepoznat kao simbol izvrsnosti u globalnoj industriji.

Međunarodna nagrada za svjetske kompanije i profesionalce: Rezidencijama Dubrovačkih vrtova sunca "European Property Awards"Dobitnici evropske nagrade "European Property Awards 2012" jesu rezidencije Dubrovačkih vrtova sunca, koje su obaviještene da se nalaze među pobjedničkim kompanijama.

Uspješni sudionici pozvani su da prisustvuju visoko prestižnoj gala prezentacijskoj večeri u londonskom "Marriott" hotelu na Grosvenor Squareu u ponedjeljak, 24. septembra, gdje će biti službena objava.

To će uslijediti nakon Property Summita, sastanka na vrhu koji će tokom dana održati predsjednici, izvršni direktori, upravitelji, predsjedavajući i drugi donosioci odluka. Događaj predstavlja idealnu priliku za uspostavljanje veza i nastajanje novih poslova i otvoren je za sve kompanije koje su vezane uz industriju i dobavljače, uz takmičenje za nagradu.

Evropske nagrade "European Property Awards" dio su odavno utemeljenih međunarodnih nagrada za svjetske kompanije i profesionalce na području razvoja, izgradnje i prometa nekretnina i logo njihovih pobjedika je prepoznat kao simbol izvrsnosti u globalnoj industriji.

Stjecanje jedne od ovih nagrada za kojima svi čeznu neupitan je dokaz da su rezidencije Dubrovačkih vrtova sunca sposobne poraziti neke od izuzetno jakih takmičara u areni visoko konkurentnih evropskih nekretnina.

Kasnije ove godine najviše rangirani pobjednici evropske nagrade "European Property Awards" takmičit će se protiv drugih pobjedničkih kompanija iz tihookeanskog dijela Azije, Afrike, Amerike i Arabije, kako bi se pronašli najbolji u svijetu u svakoj kategoriji.

Stjuart Šidl (Stuart Shield), predsjednik međunarodne nagrade "European Property Awards", kaže:

- Dobili smo prijave iz 29 različitih evropskih zemalja ove godine i standard je vrlo visok. Svaka kompanija koja osvaja jednu od ovih nagrada pokazala je izniman nivo profesionalizma i kompetencije u svom predmetnom području.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik